Slokker Natuur

Praktijk Slokker is in 1968 opgericht door Slokker Senior. Op 26 jarige leeftijd is Slokker Junior ook in de praktijk opgenomen. Samen hebben zij vele jaren samengewerkt tot aan de pensioengerechtigde leeftijd van Slokker Sr. Al die jaren is Slokker Jr. oftewel Gerrit blijven studeren en buiten een gediplomeerd Natuurgeneeskundig therapeut ook afgestudeerd in de Klinische-Psychoneuro-Immunologie als Orthomoleculair KPNI- therapeut.

De praktijk heeft vanaf het begin vele mensen uit het hele land mogen helpen, en is inmiddels een begrip in het Gooi. Tegenwoordig leidt Gerrit de praktijk samen met zijn vrouw Mary, afgestudeerd Psychodynamisch therapeute.

De kwaliteit van de Orthomoleculaire Geneeskunde en Natuurgeneeskunde, en Psychodynamische Therapie voldoen aan hoge standaard en kwaliteitsbewaking. Dit gegeven wordt gewaarborgd door erkenning van de beroepsvereniging N.W.P.

Interesse in een behandeling of wilt u meer informatie?

Wat doen wij?

Wij willen door onze verschillende disciplines, Natuurgeneeskunde (waaronder iriscopie) en Psychodynamische therapie (waaronder mediumschap) de rationele en spirituele wereld met elkaar verbinden. Wetenschap en Spiritualiteit staan niet tegenover elkaar maar zijn beide noodzakelijke bouwstenen die helpen bouwen aan een holistische gezondheid.

Gerrit heeft zich gespecialiseerd in de wetenschappelijke en biochemische achtergronden van de voeding, de orthomoleculaire visie, en past bijvoorbeeld naast een gezonde evenwichtige voeding, vitamines, mineralen, plantenextracten en bio-actieve stoffen (flavonoiden, probiotica etc.) toe als onderdeel van zijn behandelplan.

Mary heeft als afgestudeerd Psychodynamisch therapeut de keuze uit de meest effectieve moderne, complementaire therapievormen, maar ook de cognitieve en gedragswetenschappelijke behandelingstechnieken volgens de standaard psychotherapie. Het mediumschap gebruikt zij graag als inspiratiebron bij haar sessies, zowel de therapiegerichte alsook de individuele spirituele sessies.

Praktijkruimte